Job Advertisement: Baker (Part- or Full-Time)
Are you passionate about high-quality baked goods? Do you love an excellent work atmosphere? If so, we would love to meet you!
About Us: We are a growing bakery dedicated to producing delicious, artisanal baked goods using natural, regional ingredients—including our own homegrown grains.
What We Offer:
- Handcraftsmanship – You will be deeply involved in every stage of the baking process, from dough making and oven work to the final touches that make our products special.
- supportive and friendly team where everyone works together.
- flexible, family-friendly working hours during the day
What We’re Looking For:
- Experience, skill & interest in dough preparation, baking, and finishing.
- Passion for well-crafted baked goods and creativity to help shape our growing bakery.
- Friendly, approachable personality with excellent teamwork skills.
You’ll be contributing to our mission of bringing high-quality, delicious baked goods to our community.
Join us and get in touch : 0157-92 36 20 28 (WhatsApp) or hallo@kernkorn.de
Lust auf echte Handarbeit?
Dann komm in unser Team: als Bäcker*in oder Bäckermeister*in, in Teilzeit oder Vollzeit, (noch) am Standort Bingen-Dromersheim.
Wir versorgen die Brotliebhaber der Region nachmittags mit frischen, leckeren Sauerteigbroten aus besten, natürlichen und regionalen Zutaten, wie unserem eigenen Getreide.
Profitiere von:
- Gutem Arbeitsklima und Teamspirit
- Familienfreundlichen Arbeitszeiten
- Einem modernen, digitalen, jungen Betrieb
- einer im Bau befindlichen nagelneuen Backstube ab 2024
Das bringst du mit:
- Erfahrung, Interesse und Lust auf Teigmachen, Ofenarbeit und Aufarbeitung
- Lust, eine aufstrebende Bäckerei mitzugestalten
- Leidenschaft für gut gemachte Backwaren
- Freundliches, umgängliches Wesen